Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Εργαστήριο αγιογραφίας Αρχοντία Καρακώστα

Το εργαστήριό μας είναι πλέον οργανωμένο και έτοιμο να το επισκεφτείτε. Μόνο που λόγω covid-19, δεχόμαστε με ραντεβού και με μάσκες και ότι άλλο προβλέπει ο νόμος, για αυτό πριν έρθετε πάρτε μας ένα τηλέφωνο.
εργαστήριο αγιογραφίας
Εδώ λοιπόν, ζωγραφίζουμε ωραίες εικόνες με την παραδοσιακή τεχνική της αυγοτέμπερας. Έχουμε μια έτοιμη συλλογή, αλλά αναλαμβάνουμε και παραγγελίες.
αγιογραφίες παραγγελία

Ζωγραφίζουμε επίσης και τοιχογραφίες για εκκλησίες και εκκλησάκια, αλλά όχι σε μουσαμά με πλαστικά και ακρυλικά. Δουλεύουμε επί τόπου πάνω στον τοίχο με χρώματα αγιογραφίας.

Ακόμα, κάνουμε ζωγραφική απομίμηση μαρμάρου σε κολώνες, ποδιές κλπ.
αγιογραφιεσ τοιχογραφιεσ απομιμηση μαρμαρου
Αλλά το πιο ωραίο, είναι τα μαθήματα αγιογραφίας εδώ στο εργαστήριό μας, αλλά και τα διαδικτυκά. έχουμε πολύ καλή παρέα σε όλες τις ομάδες, τόσο στα απογευματινά όσο και στα πρωινά μας τμήματα που είναι ολιγομελή (έως 6 άτομα) για να γίνεται σωστή δουλειά.
Φτιάχνουμε και χειροποίητα ξύλα αγιογραφίας. Έτοιμα, προετοιμασμένα, για τις ανάγκες του εργαστηρίου και των μαθητών μας, αλλά τα διαθέτουμε και σε αγιογράφους επαγγελματίες ή ερασιτέχνες εκτός του εργαστηρίου μας. Και στα ξύλα δεχόμαστε και παραγγελίες σε ειδικές διαστάσεις.
ξυλα αγιογραφιασ

Κατά καιρούς διοργανώνουμε και σεμινάρια σχετικά με την τέχνη μας, όπως για την προετοιμασία των ξύλων, το στιλβωτό χρύσωμα, αλλά και ταχύρυθμα για την εισαγωγή στην τέχνη της εικόνας.
σεμινάριο στιλβωτού χρυσώματος

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε!

Σχόλια